top of page
Betrouwbaarheid gecombineerd met een lage kostprijs

ZUIGER

COMPRESSOREN

De uiterste betrouwbare zuigercompressoren van Airworks hebben de befaamde K-serie pompen als basis waarmee deze degelijke compressoren over een uiterst hoge betrouwbaarheid en lange levensduur beschikken.

Airworks zet hiermee een nieuwe standaard in hoge bedrijfszekerheid voor lage bedrijfskosten.

Supergeluidsgedempt

De supergeluidsgedempte Silent serie is uniek door zijn uiterst stille en betrouwbare werking. De Silent serie is ontwikkeld voor toepassingen waar robuuste bouw, duurzaamheid en efficiëntie van belang zijn.

De compressoren zijn zeer compleet en gebruiksvriendelijk en zijn een ongeëvenaard degelijk product, welke de standaard is geworden voor geluidsarme zuigercompressoren.

Duurzame prestaties

Airworks beschikt over een complete range compressoren waarbij de nadruk ligt op de professionele gebruiker welke kiest voor duurzame oplossingen, hoge prestaties en een lage persluchtkostprijs. Een Airworks compressor is ontworpen voor een lange levensduur.

Eenvoud in gebruik en veelzijdig in toepassing.

De Airworks K serie zuigercompressoren zijn eenvoudig in gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. Door de brede serie is er voor elke professionele werkplaats, servicecenter, mobiele toepassing of kleine productiefaciliteit een passende compressor.

shutterstock_1100929154.jpg
bottom of page