top of page
Hoge kwaliteit perslucht, 100% olievrij

olievrije

comressoren

In de Farmaceutische industrie, medische- en tandheelkundige laboratoria, de levensmiddelen- en drankenindustrie en elektronica- en textielindustrie is de kwaliteit van de perslucht in het productieproces van doorslaggevend belang.

Oliecontaminatie uitsluiten

Daarom is gebruik van olievrije compressoren de garantie dat perslucht 100% olievrij is. Indien zuivere perslucht van de hoogste kwaliteit is geëist, en elk risico op vervuiling of olie contaminatie uitgesloten dient te worden, is een Olievrije compressor de juiste oplossing. Alleen op deze wijze voorkomt u vervuiling van systemen, stilstand- en productieverliezen en uiteindelijk imagoschade.

ISO 8573-1 Klasse 0

Voor perslucht is de industrienorm ISO8573-1 waarbij klasse 0 voor de allerhoogste norm van luchtzuiverheid staat. Dit houd in dat er geen enkele mogelijkheid is van vervuiling van de gecomprimeerde perslucht door olie Onze olievrije compressoren voldoen aan klasse 0 en zijn mede dankzij een uitstekende betrouwbaarheid, lage onderhouds- en exploitatiekosten de juiste investering en garanderen dat uw kritische processen olievrij zijn.

 

Product range

100% Olievrije Scroll-line Scrollcompressoren in een range van 1.5kW tot 30 kW. Geschikt voor continu melkrobots, voedingsmiddelenindustrie productiebedrijven, etc. 100% Olievrije CleanAir zuigercompressoren in een range van 1.1kW tot 7.5 kW. Geschikt voor tandheelkunde, laboratoria, verpakkingsmachnies in de voedingsmiddelenindustrie, etc. Op aanvraag kunnen wij 100% Olievrije WisAir Watergeïnjecteerde schroefcompressoren in een range van 15 kW tot 55 kW leveren. Deze zijn geschikt voor productiebedrijven in de farmaceutische-, dranken- en voedingsmiddelen industrie, etc. Hiervoor is een separate brochure beschikbaar.

 

Katalytische convertor

Verder kunnen wij door het toepassen van een katalytische convertor perslucht leveren, die voldoet aan de allerhoogste eisen en geschikt is voor toepassing in cleanrooms of laboratoria. Tevens is het mogenlijk op aanvraag Watergeinjecteerde schroefcompressoren leveren. Hiervoor is separate documentatie beschikbaar en prijzen zijn uitsluitend op aanvraag na uitgebreide technische overeenstemming.

shutterstock_673857562.jpg
bottom of page